Verbouwersinfo


Hieronder vindt u een overzicht van documentatie die van nut is voor uw renovatie. U kan de documentatie downloaden of indien beschikbaar per post toegestuurd krijgen.6 goede redenen om met stookolie te verwarmen

Informazout


In een snel veranderende wereld blijft mazout een vaste waarde, ideaal voor wie zuinig wil verwarmen mét respect voor het milieu. In deze gids ontdek je 6 goede redenen om je woning vandaag én morgen met stookolie te verwarmen.

Download

Alles wat u altijd al wilde weten over isoleren!

Recticel Insulation


Download hier de informatiekrant met het antwoord op elke isolatievraag.

Het is belangrijk dat we ons goed voelen in ons huis. Met een goed geïsoleerde woning zorgt u voor een aangenaam binnenklimaat en een comfortabel gevoel. Dag in dag uit.

Download

Energie sparen vanaf 2019? Vraag je premie aan!

Vlaams Energieagentschap


Plant u binnenkort een (ingrijpende) renovatie? Deze brochure bevat een overzicht van de energiepremies die in 2019 gelden als u energiebesparende maatregelen uitvoert: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, isolerende beglazing, zonneboiler, warmtepomp, totaalrenovatiebonus, collectieve renovatieprojecten ...

Download

Gun uw ramen een Thermobel!

AGC


AGC Glass Europe (vroeger Glaverbel) blinkt uit in de productie van dubbele en drievoudige beglazing. Logisch: al 75 jaar blijft onze technische kennis en industriële expertise groeien. Thermobel is ons merk voor isolerende beglazing en is zowat hét referentiemerk voor alle isolatieglas.

Download

Renovatiegids

Wienerberger


Gids boordevol tips en informatie voor een geslaagde renovatie. De Renovatiegids van Wienerberger bevat tal van tips en informatie voor een geslaagde renovatie. Aan de hand van een 20-tal boeiende en rijk geïllustreerde reportages, maakt u kennis met de duurzame keramische renovatieoplossingen van Wienerberger voor dak en gevel. Materialen, problematieken en ingrepen worden toegelicht en de slimme tips vorm een onuitputtelijke bron van inspiratie voor al wie renoveert. Bestel hier uw gratis exemplaar van onze Renovatiegids.

Bestel

Reynaers Magazine

Reynaers Aluminium


Vandaag is het aluminiumprofiel qua prestatie, stijl en toepassingsmogelijkheden niet meer weg te denken uit je bouw- en renovatieplannen. En wie aluminium ramen of deuren zegt, zegt Reynaers. Met Reynaers Aluminium kies je niet alleen voor stijlvolle vormgeving, comfort en kwaliteit, maar ook voor optimaal vakmanschap. Van constructeur tot installateur. Kortom, je kiest voor zekerheid. Zekerheid waarop je zorgeloos kan bouwen of verbouwen. Met oerdegelijke materialen en oplossingen. Lees in deze brochure meer over de producten van Reynaers Aluminium.

Download

VOLA

VOLA


Deze catalogus bevat een groot aantal voorbeelden van de mogelijkheden van het modulair concept van VOLA. Het volledige assortiment is beschikbaar in een 4-tal standaardkleuren, 8 exclusieve metaalkleuren en 16 poederlakkleuren.

Download