Renoveren? Pak het slim aan met Recticel Insulation

Recticel Insulation


Renoveren is een goed idee. Maar als u het maximum uit uw investering wilt halen, is het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt en toekomstgericht denkt. Met Recticel Insulation kiest u voor een ervaren partner en innovatieve isolatieoplossingen.


Isoleren brengt op

Door slim te BENOveren in plaats van gewoon te renoveren, verlaagt uw energiefactuur en stijgt uw wooncomfort én de waarde uw woning. Bovendien bewijst u het milieu een goede dienst en geniet u van tal van premies. Niet twijfelen dus!

 

Gratis advies van experts

Hebt u vragen over het isoleren van uw woning? Ons team van isolatie-experts staat voor u klaar. Wij helpen u bij al uw technische vragen. We geven advies over materialen en plaatsing en bieden u een oplossing op maat. Aarzel niet om ons te contacteren.
Bel ons op 056 43 89 43 of mail naar recticelinsulation@recticel.com.

 

100% Keymark gecertificeerd

Bij Recticel Insulation zijn we bijzonder trots op ons Keymark-certificaat. Om dit onafhankelijk Europees kwaliteitslabel te behalen, moeten al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten. Elk jaar worden ze door externe experts onderworpen aan de strengste controles.

 

Doe het in de juiste volgorde

U zorgt voor een maximale vermindering van uw energieverbruik door te BENOveren in een logische volgorde. Eérst het dak isoleren, dan de buitenmuren isoleren, vervolgens het raamkader en/of de beglazing van ramen en deuren BENOveren, daarna de vloeren isoleren en ten slotte voor de juiste technieken kiezen.

Een goed geïsoleerde bouwschil is dus erg belangrijk wanneer u BENOveert. Maar wat is een bouwschil precies? Net zoals ons lichaam wordt ook onze woning omgeven door een huid, de bouwschil. Eenvoudig omschreven vormt die de grens tussen de binnenzijde van de woning en de buitenwereld. Zij bestaat uit de begane vloer, de buitenmuren, de ramen, de deuren en het dak. Een woning is energiezuinig als er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat langs de bouwschil. Vandaar dat die schil goed en zonder onderbrekingen geïsoleerd en luchtdicht moet zijn om de warmteverliezen te beperken.

Kies voor de hoogkwalitatieve isolatieproducten van Recticel Insulation om zo energiezuinig mogelijk te renoveren. Dankzij hun uitstekende isolatiewaarde en hoge duurzaamheid hoeft u maar één keer in uw leven te isoleren. Hoe sneller u het doet, hoe groter uw voordeel! Bovendien gaat ook uw wooncomfort er op vooruit.

 

Isoleren: tel uw winst!

Europa wil alle huizen en appartementen energiezuinig maken. Daarom kunt u in Vlaanderen, Brussel en Wallonië genieten van diverse premies om uw dak, buitenmuren en vloeren te isoleren. Voor uw portefeuille is dat twee keer goed nieuws: uw eenmalige investering is  aanzienlijk kleiner dankzij de premies, en uw energiefactuur is elke maand lager dankzij de isolatie.

 

Meer info op www.recticelinsulation.be
E-mail naar recticelinsulation@recticel.com en vraag uw informatiekrant aan met het antwoord op elke isolatievraag.Alle reportages