Premies voor superisolerende beglazing

AGC Glass


Het energieverbruik van een woning kan aanzienlijk verminderd worden door te investeren in beter isolatiemateriaal zoals superisolerende beglazing. De overheid is er zich duidelijk van bewust en heeft premies uitgewerkt om energiebesparende investeringen aan te moedigen.


Als Europese tak van de grootste vlakglasproducent ter wereld, heeft AGC Glass Europe (voorheen Glaverbel) voor u alle financiële voordelen, gekoppeld aan het plaatsen van superisolerende beglazing, opgenomen in dit handig document: de AGC-Premiegids.

 

Meer info via www.agc-yourglass.com/be/nl/brands/thermobel

 

Gun uw ramen een Thermobel® !

Al 75 jaar blinkt AGC Glass Europe (vroeger Glaverbel) uit in de productie van dubbele en drievoudige beglazing.

 

Thermobel, ons merk voor isolerende beglazing, is dankzij deze technische kennis en industriële expertise, zowat dé referentie geworden voor alle isolatieglas.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid verzekerd

Hoe kan Thermobel u zijn kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen? Simpel: ieder materiaal dat we gebruiken voor ons isolerend glas moet voldoen aan onze strenge interne specificaties.

 

En deze zijn veel strenger dan de waarden die de markt vraagt. Zo bent u zeker van topkwaliteit. Productie in België door enthousiaste medewerkersAlle reportages