Interne verbouwing met kleine uitbreiding


fotograaf: Yannick Milpas

3052 Blanden, Vlaams-Brabant

Nadat de kinderen uit huis waren, besloten de eigenaars hun woning uit 1990 te moderniseren. De keuken was te klein en had weinig contact met de tuin. De berging was onpraktisch en onaangenaam. De bovenverdieping was slecht georganiseerd, de konden badkamers een opfrisbeurt gebruiken. In het ontwerp zorgt een kleine, volledig beglaasde uitbreiding voor contact met de tuin en overvloedig daglicht. Het is nu de 'place to be' voor de bewoners. Enkele kleine structurele ingrepen maken dat de keuken en berging in elkaar overvloeien en er nu eerder sprake is van een keuken en bijkeuken.
Op de verdieping heeft een kleine gastenkamer plaats gemaakt.

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1990
Renovatiejaar
2015
Hierna zie je de adresgegevens.
Annuleren is mogelijk via jouw account.

Over de architect

Filip De Mulder - Filip Claes (Oud-Heverlee)
Interieurarchitect Filip Claes
Architect Filip De Mulder

G 0478 20 25 38
info@filipclaes.be
www.filipdemulder.be


VB07