Eva en Hendrik


fotograaf: Johnny Umans

8550 Zwevegem, West-Vlaanderen

Een stalen structuur die bovenlicht en heel veel zicht op de tuin in de bestaande woning brengt door een hoekverdraaiing in het plan.
Aan het hoofdvolume werd een leefkeuken toegevoegd.
De nieuwe toevoeging heeft naargelang het ruimtegebruik een andere dakvorm. Een plat dak boven de eetruimte en een hellend dak boven de keuken. Deze dakvorm is ontstaan door de wens om een bovenlicht te genereren en door verschillende hoogtes van de tuinmuren.
We hebben gebouwd volgens het principe ruwbouw is afbouw; dwz zichtbare stalen liggers en zichtbare houten balken.

Type
Rijwoning
Bouwjaar
1960
Renovatiejaar
2016-2017
Energetische ingrepen
Na-isoleren langs de binnenzijde van de buitenmuur
Opvang met hergebruik van hemelwater
Bouweigenschappen
Uitbreiding in staalbouw
  Project op afspraak via uurrooster.Hierna zie je de adresgegevens.
Annuleren is mogelijk via jouw account.

Over de architect

ATELIER TOEKOMST (Sint Denijs)
Architect Valerie Doutreluingne

G 0479 44 37 49
valerie@ateliertoekomst.be


WV10