Renovatie en uitbreiding ééngezinswoning


fotograaf: Jeroen De Vroede

9255 Buggenhout, Oost-Vlaanderen

De ééngezinswoning, met een zuid-georiënteerde tuin met zicht op een weidelandschap en Buggenhout Bos, had een opfrissing nodig.
Het uitzicht werd belemmerd door de aanwezigheid van een veranda en beperkte raamopeningen. Bij het verbouwen van de ééngezinswoning werd ernaar getracht om een meerwaarde te creëren d.m.v. het opentrekken van de achtergevel en het optrekken van een nieuwe aanbouw.
Toekomstgericht is er een mogelijkheid om de garage tot slaapkamer en badkamer te verbouwen.

Type
Halfopen woning
Bouwjaar
1985
Renovatiejaar
2018
Energetische ingrepen
Plaatsing van een ventilatiesysteem
Opvang met hergebruik van hemelwater
Aandacht voor waterinfiltratie
Bouweigenschappen
Uitbreiding in houtskeletbouw
Levenslang wonen
  Project op afspraak via uurrooster.Hierna zie je de adresgegevens.
Annuleren is mogelijk via jouw account.

Over de architect

aabbeele-mmoernaut architecten (Buggenhout)
Architect Matthias Moernaut
Architect An Van den Abbeele (aabbeele-mmoernaut architecten)

T 052 25 51 30
info@aa-mm.be
www.aa-mm.be


OV16