Moderne lichtrijke uitbreiding v/e woning


fotograaf: Charlotte Vanparys

9830 Sint-Martens-Latem, Oost-Vlaanderen

De bestaande uitbouw en houten veranda hebben plaats gemaakt voor een strak volume met 2 bouwlagen. Er werd bijzonder veel aandacht gegeven aan de lichtinval gezien de noordgerichte achtergevel. De ontworpen vide werkt dit in de hand. Bijkomend is er een glazen passerelle en glazen ballustrades op de verdieping om zicht en licht toe te laten. Door de grote raampartijen wordt een binnen/buiten relatie met de tuin toegelaten. De gevel aan de straatkant is eerder gesloten in functie van privacy. Een groot raam in de achtergevel op de verdieping maakt van de werkruimte een aangename, lichtrijke werkplek met zicht op de omgeving en het groendak.

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1990
Renovatiejaar
2016
Energetische ingrepen
Na-isoleren langs de buitenzijde van de buitenmuur
Plaatsing van een groendak
Bouweigenschappen
Uitbreiding in massiefbouw
Hierna zie je de adresgegevens.
Annuleren is mogelijk via jouw account.

Over de architect

architectenvennootschap arch_ID bvba (Deinze)
Architect Charlotte Vanparys
Ingenieur-Architect Filip Piron (architectenvennootschap arch_ID bvba)

T 09 380 47 68
arch_id@architect.be
www.archid.be


OV21