Natuurstenen parel in ruwe omgeving


fotograaf: Jasper Van der Linden

9000 Gent, Oost-Vlaanderen

Verbouwing van een bel-etagewoning met oud koetshuis. Het oude koetshuis en de volledige hoofdbouw zijn in ere hersteld. De gelijkvloerse woongedeeltes hadden duidelijk een nieuwe luchtige uitbouw nodig. Deze uitbouw is uitgevoerd op bel-etage hoogte, waardoor er een indrukwekkende sokkel ontstaat t.o.v. de tuin. Op de sokkel in natuursteen staat een contrasterende glazen doos waarin de actieve leefruimte werd voorzien. Zo hebben we groots uitzicht op de nieuwe tuin die verkregen is door enkele delen van de oude fabriekssite selectief af te breken. Een pareltje in een ruwe context! Dit project is perfect combineerbaar met project OV03 en OV17

Type
Rijwoning
Renovatiejaar
2017
Bouweigenschappen
Uitbreiding in staalbouw
Hierna zie je de adresgegevens.
Annuleren is mogelijk via jouw account.

Over de architect

Enplus Architecten (Gent)
Architect Nicolas Blondeel

T 09 224 15 23
nicolas@enplusarchitecten.be


OV02