Woning ty.ve


3110 Rotselaar, Vlaams-Brabant

Totaalrenovatie waarbij een open plan ontstaat waarin zithoek, eethoek, werkhoek, leeshoek & keuken in sterk contact met elkaar komen te staan. Het openwerken van de achtergevel resulteert in een maximum aan licht en contact met de achterliggende tuin. Een multifunctionele kasten-keukenwand vormt de zichtlijn tussen de groene zones voor -en achter de woning.
Door zichtbaar blijvende ruwbouwelementen te combineren met maatwerk ontstaat er een budgettair evenwicht in de interieurafwerking.
Het resultaat is een hedendaagse, lichte & luchtige woning.

Type
Halfopen woning
Bouwjaar
1900
Renovatiejaar
2018
Energetische ingrepen
Na-isoleren langs de buitenzijde van de buitenmuur
Plaatsing van een ventilatiesysteem
Opvang met hergebruik van hemelwater
Bouweigenschappen
Uitbreiding in massiefbouw
Gefaseerde renovatie

Over de architect

ty.me-architecten (Overijse)
Ingenieur-Architect Kristof Mevissen

G 0486 35 24 01
info@tyme.be
www.tyme.be


VB08