Renovatie tot lichtrijke stadswoning


fotograaf: Leen Wouters Fotografie

3010 Kessel-Lo, Vlaams-Brabant

Deze woning uit 1950 was een donker rijhuis met weinig relatie tot de tuin. Een nieuwe achterbouw heeft het licht en het groen weer tot in de woning gebracht. Het pand werd volledig gestript en gerenoveerd. Een zwevende betontrap achteraan de woning biedt een privé-terrasje dat overloopt in de gezellige stadstuin.
De authentieke sfeer van de voorgevel is bewaard door in het nieuwe strakke schrijnwerk welgeplaatste glasverbindingen en glassoorten aan te brengen.
De woning onderging een ingrijpende energetische renovatie en werd in duurzame materialen afgewerkt.

(De woning is niet rolstoeltoegankelijk, voor meer info: who@inclure.be)

Type
Rijwoning
Bouwjaar
1950
Renovatiejaar
2018
Energetische ingrepen
Na-isoleren langs de binnenzijde van de buitenmuur
Na-isoleren langs de buitenzijde van de buitenmuur
Plaatsing van een ventilatiesysteem
Bouweigenschappen
Uitbreiding in houtskeletbouw
Ingrijpende energetische renovatie (E-peil 90)
Hierna zie je de adresgegevens.
Annuleren is mogelijk via jouw account.

Over de architect

Inclure Architecten (Bierbeek)
Architect Wendy Hoeven

G 0486 54 86 41
who@inclure.be
www.inclure.be


VB06