Binnenstebuiten gedraaid


fotograaf: Luc Roymans

2600 Berchem, Antwerpen

Totale verbouwing van een herenhuis in de Berchemse Pulhofwijk. Binnenstebuiten gedraaid. Omdat het oog ook wat mag. Omdat het praktisch is. Omdat wonen vrolijk moet zijn. Omdat Van Staeyen Interieur Architecten altijd het beste voetje voorzet. Omdat een gezin met drie kinderen veel heeft op te bergen. Omdat het huis karakter heeft. Omdat een net iets ander gebruik van kleur, vorm en materiaal véél meer cachet geeft. Omdat douchen plezant is ...
De moluren, eigen aan deze herenhuizen, duiken in overtreffende trap op onverwachte plaatsen.
Dit is een plek om de dag met een goed humeur te beginnen en te eindigen.

Type
Rijwoning
Bouwjaar
1936
Renovatiejaar
2017
Energetische ingrepen
Na-isoleren langs de buitenzijde van de buitenmuur
Plaatsing van een zonneboiler
Plaatsing fotovoltaïsche zonnepanelen
Bouweigenschappen
vloerisolatie
  Project op afspraak via uurrooster.Hierna zie je de adresgegevens.
Annuleren is mogelijk via jouw account.

Over de architect

van staeyen interieur architecten (Antwerpen)
Interieurarchitect Johan Van staeyen
Interieurarchitect Wim Clissen

G 0486 48 34 88
interieur@vanstaeyen.be
www.vanstaeyen.be


AN10