Splitlevel woning aan zee


8420 De Haan, West-Vlaanderen

De renovatieopdracht omvat het grondig omvormen van een bel-etage woning met versterking van de relatie tussen leefruimtes en de tuin. De tuingevel werd volledig opengetrokken door middel van een hoog volume in combinatie met het volume van de voormalige berging. De speelse kapelvorm werd behouden. Alle technieken werden aangepakt met bijzondere aandacht voor de alternatieve energie op maat van deze woning. Alle kamers werden gerestyled. De brute materialen van de ruwbouw en de naakte structurele elementen versterken de sfeer van de woning. Het resultaat is een lichtrijke en bijzondere woning qua ruimtelijke beleving. Vakantiegevoel aan zee!

Type
Rijwoning
Bouwjaar
1950
Renovatiejaar
2018
Energetische ingrepen
Na-isoleren langs de buitenzijde van de buitenmuur
Plaatsing van een ventilatiesysteem
Plaatsing van een warmtepompboiler
Plaatsing van een zonneboiler
Plaatsing fotovoltaïsche zonnepanelen
Opvang met hergebruik van hemelwater
Bouweigenschappen
Uitbreiding in massiefbouw
Hierna zie je de adresgegevens.
Annuleren is mogelijk via jouw account.

Over de architect

ARG-architecten (Brugge)
Architect Ruben Galle
Interieurarchitect Miquel Serlet (inmove-interieurarchitecten)

T 050 67 29 69
rubengalle@arg-architecten.be
www.arg-architecten.be


WV07